بازار مسکن

هزینه ساخت اسکلت فلزی را دقیق محاسبه و برآورد نمایید!

قبل از شروع هر پروژه ساختمانی، برآورد هزینه‌ ساخت از اولین مواردی است که به ذهن هر کارفرمایی خواهد رسید. هزینه ساخت اسکلت فلزی در مواقعی که کارفرما تصمیم به ساخت یک پروژه با اسکلت فولادی یا فلزی می‌گیرد، اولین چالشی است که باید کارفرما آن را دقیق برآورد و محاسبه نماید. برنامه ریزی مالی برای فرآیند ساختمان سازی یعنی اینکه قبل از هر اقدامی و با هدف برآورد مالی، به ما کمک می‌کند که دید بهتری نسبت به فرآیند کار داشته باشیم. قیمت تمام‌شده اسکلت بنا از مهم‌ترین و اصلی‌ترین هزینه‌هایی است که هر ساختمانی را شامل خواهد شد.

برای محاسبه آنلاین هزینه ساخت روی گزینه مد نظر خود کلیک کنید

انواع ساختمان‌های فلزی

ساختمان‌های فولادی این پتانسیل را دارند که به هر اندازه و مشخصات مورد نیاز ساخته شوند. بسیاری از کارخانه‌های مربوطه می‌توانند به سادگی سازه فولادی سفارشی را طراحی و تولید کنند. برخی از رایج ترین انواع ساختمان‌های فولادی به لحاظ زمینه کاربرد عبارتند از:

  • کشاورزی
  • صنعتی
  • گاراژها و کارگاه‌ها
  • فولادی تجاری و مسکونی
  • آشیانه هواپیما
  • سازه‌های فلزی سفارشی

عوامل موثر بر هزینه ساخت اسکلت فلزی

از موارد زیر می‌توان به عوامل تاثیرگذار بر هزینه ساخت ساختمان‌های فلزی یاد کرد:

طراحی ساختمان

به زبان ساده، طراحی سازه، مقدار و میزان فولاد مورد نیاز را تعیین می‌کند. همان‌طور که انتظار می‌رود ساختمان‌های ساده و سبک وزن که نیازی به طراحی مهندسی سازه خاصی ندارند، هزینه کمتری نسبت به پروژه‌های ساختمانی بزرگ‌تر و سنگین‌تر دارند. زیرا این سازه‌ها ممکن است نیاز داشته باشند تا در برابر بادهای بسیار شدید یا زلزله مقاومت کنند.

موارد اصلی طراحی که بر اندازه المان‌ها، طراحی و هزینه ساخت ساختمان‌های فولادی تأثیر می‌گذارد عبارتند از:

  • ابعاد سازه
  • بار باد
  • بار برف
  • بار زلزله

قیمت فولاد

قیمت فولاد روزانه در حال تغییر است. در واقع نوسان آن‌ به قدری است که نمی‌توان برآورد دقیق و درستی از قیمت تمام‌ شده ساختمان داشت. با توجه به نوسانات قیمت دلار در بازار، تقاضا برای فولاد نیز در حال نوسان است. طبیعتا با افت تقاضا برای فولاد قیمت‌ها پایین آمده و افزایش تقاضا برای فولاد، قیمت‌ها را بالا می‌برد.

با توجه به اینکه فولاد بخش بزرگی از مصالح ساختمان فولادی را تشکیل می‌دهد، قیمت آن تاثیر زیادی بر هزینه ساخت دارد. این بدان معناست که به طور تقریبی یک سوم از هزینه ساختمان شما با توجه به تغییرات بیرونی تغییر می‌کند.

هزینه سوخت

هزینه سوخت بر هزینه حمل‌ونقل کالا تاثیر گذار بوده و این نکته به صورت غیر مستقیم بر هزینه‌های تولید فولاد نیز اثر گذار است.

میزان دستمزد ساخت

نظر به اینکه که غالبا بخش‌های سازه‌های فلزی در کارخانه‌های ساخت اسکلت فلزی ساخته می‌شود، انتخاب کارخانه، موقعیت جغرافیایی کارخانه در کنار دستمزدی که بابت ساخت قطعات فولادی نیاز خواهد شد، از فاکتورهای مهم در آنالیز قیمت ساخت اسکلت فلزی هستند. دستمزد در مراحل نصب و مونتاژ همراه با هزینه‌هایی چون ماشین آلات، بیمه، تهیه غذا، هزینه‌های ایمنی در حین کار و … نکات بسیار ریزی هستند که نباید در آنالیز قیمت ساخت اسکلت فلزی مورد غفلت قرار گیرند.

اجزای ساختمان‌های فلزی

قبل از اینکه بتوان برآورد درستی از قیمت‌های ساخت اسکلت فلزی داشت می‌بایست قسمت‌های مختلف یک سازه فلزی را که به شرح زیر است، شناخت.

  • فونداسیون
  • ستون
  • تیر
  • تیرهای فرعی ( تیرچه)
  • پله
  • مهاربند (بادبند)
  • سقف

هر یک از قسمت‌های فوق دارای انواع و طراحی‌های منحصر به فردی هستند که طبیعتاً با اجرای آن‌ها وزن المان‌ها و اجزای اسکلت نیز تغییر می‌کند. به دلیل اینکه فاکتور اصلی برآورد قیمت اسکلت فلزی وزن است، ابتدا باید نوع المان را شناخت، به طور مثال میزان مصرف آهن برای سقف‌های کامپوزیت (تیرچه کرومیت)، جدا از دستمزد آن پایین‌تر از سقف عرشه فولادی است. پس نتیجه اجرای این نوع سقف جدا از فاکتورهای دیگر، هزینه کمتری خواهد داشت.

هزینه ساخت اسکلت فلزی

وزن هر مترمربع اسکلت فلزی تا 10 طبقه حدودا بین 85 تا 130 کیلوگرم است و برای محاسبه عدد کلی قیمت، باید قیمت روز آن را در این وزن ضرب کرد. به این هزینه می‌بایست اجرت اجرای اسکلت فلزی را نیز اضافه کرد.

البته قبل از اجرای اسکلت ملزم به احداث فونداسیون هم هستیم که شامل مواردی چون، بتن مگر، شناژبندی و میلگرد گذاری، بتن ریزی، قالب بندی و صفحه گذاری با هوا گیری و رگلاژ می‌شود. هزینه‌های اجرای این موارد به اضافه هزینه خرید میلگرد که بسته به وزن و قیمت روز آن دارد باید به کل هزینه اسکلت اضافه گردد.

برای محاسبه آنلاین هزینه بازسازی روی گزینه مد نظر خود کلیک کنید

سخن آخر

همه می‌دانیم که در سال‌های اخیر قیمت آهن نیز مانند دیگر مصالح ساختمانی نوسانات و افزایش قیمت قابل توجهی داشته است. این امر سازندگان را مجبور کرده تا قبل از خرید، به برآورد قیمت مصالح توجه زیادی نمایند، زیرا اینها بخش جدانشدنی در فرآیند ساخت هر سازه‌ای است.

از این رو، کلیه مراحل اجرای ساختمان جهت برآورد دقیق هزینه‌ها نیازمند یک تیم کارشناسی قوی و مجرب است. آن‌ها باید بتوانند به صورت حدودی و نزدیک به واقعیت، قیمت‌ها را برای چند ماه برآورد کنند و این کار توسط وب‌سایت متری چند با بالاترین کیفیت و در کمترین زمان تنها با چند کلیک انجام پذیر است

سوالات کلیدی :

  • نرم افزار برآورد هزینه ساخت اسکلت فلزی ؟ نرم افزار تحت وب متری چند
  • عوامل موثر بر هزینه ساخت اسکلت فلزی ؟ طراحی ساختمان – قیمت فولاد – هزینه سوخت – میزان دستمزد ساخت

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]
بهاره کریمی

پست های قبلی

برآورد هزینه ساخت مغازه 40 متری + مجوز های لازم برای ساخت مغازه 40 متری

هزینه ساخت مغازه 40 متری چقدر میشود؟ این سوالی است که بسیاری از افرادی که…

3 هفته پیش

محاسبه تیرآهن برای ساختمان یک طبقه + عوامل تاثیر مهم در محاسبه تیرآهن

وقتی صحبت از ساخت ساختمان ‌های چند طبقه میشود، انتخاب درست و محاسبه دقیق تیرآهن…

3 هفته پیش

قیمت گچ کاری ساده چقدر است؟ + دستمزد هر متر گچ کاری ساختمان

گچ‌ کاری نه تنها به زیبایی فضاها کمک میکند، بلکه نقش مهمی در عایق‌ بندی…

3 هفته پیش

قالب بندی فونداسیون چیست و چه انواعی دارد + هزینه قالب بندی

قالب ‌بندی فونداسیون به معنای ایجاد یک ساختار موقت برای شکل‌ دهی به بتن است…

3 هفته پیش

سبک سازی ساختمان چه مزایا و معایبی دارد + روش های سبک سازی ساختمان

آیا می ‌دانستید که ساختمان‌ های سبک ‌تر نه تنها زیباتر هستند، بلکه ایمن ‌تر…

3 هفته پیش

هزینه تخلیه چاه در سال 1403 چقدر است؟

تخلیه چاه، عملیاتی است که هر چند وقت یک ‌بار برای حفظ بهداشت و جلوگیری…

1 ماه پیش